Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Een eigen trein...

Een eigen trein...

6 maart 2016 t/m 6 maart 2020

De Miljoenenlijn, Z.L.S.M

Overige

Alle Leeftijden

Stationstraat 20-22
6369 VJ Simpelveld, NL

16,4 km

U staat er misschien niet meteen bij stil, maar echt indruk maken bij
 een relatieontvangst of netwerkborrel doet u met uw eigen trein. De stoomtrein en historische dieseltrein van de Miljoenenlijn zijn buiten de gepubliceerde dienstregeling inzetbaar voor exclusief gebruik.

Het is mogelijk om een treinrit te maken over het Miljoenenlijn traject en op de hoofdsporen van het Nederlands openbare net. U kunt naar wens uw reis uitbreiden met een bezoek aan een van de vele pareltjes langs de spoorlijn of genieten van een heerlijke lunch of diner in een culinair rijtuig of op kan naar wens worden uitgebreid met een bezoek aan één van de stations langs het traject.

De nostalgische stoomtrein wordt getrokken door een 100 jaar oude, op kolen gestookte, stoomlocomotief en kan worden samengesteld met luxe 1e-klas rijtuigen, 2e-klasse rijtuigen en een culinair buffetrijtuig.

Het hoofdstation van de Miljoenenlijn in Simpelveld beschikt over een prachtige stationsbrasserie en een grote stallingloods. Beide locaties kunnen ook worden ingezet voor bijvoorbeeld presentaties, huwelijken, vergaderingen en borrels.

Voor meer informatie kan van dinsdag tot en met vrijdag contact worden opgenomen met het secretariaat van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij, telefoon: 045 544 00 18 of via de mail secretariaat@miljoenenlijn.nl.

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook