Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Avonturenpark Valdeludo

Avonturenpark Valdeludo

1 april 2016 t/m 31 december 2020

Avonturenpark Valdeludo

Kinderen en Pretparken

Alle Leeftijden

Bandertlaan 9
6101 NL Echt, NL

10,6 km

Rolstoel toegangelijk

Kom ouderwets buitenspelen in Valdeludo, het avonturenpark waar kinderen klimmen, klauteren, ravotten, spetteren in de speelrivier en hutten bouwen! Van speeltoestellen tot attracties: Valdeludo heeft alles in huis voor een avontuurlijk dagje uit met het hele gezin!

Ga de lucht in op het hoogteparcours, kom outdoor-lasergamen en stap op het vlot van Avonturenpark Valdeludo. De echte durfal racet razendsnel over het parcours met een elektrische kinderkart of springt een gat in de lucht op de bungee trampoline. Papa, mama, opa en oma lekker zorgeloos genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kleintjes de tijd van hun leven hebben op de tubingbaan of in de draaimolen.

Dagje uit met de kleintjes
Een dagje uit bij Valdeludo is leuk voor jong en oud, dus ook aan de jongere kindjes is gedacht. Spring op de springberg, maak een rondje in de draaimolen of graaf een diep gat met een heuse graafmachine in de zandbak. Water en zand in overvloed!


Prijzen
De entreeprijs geeft toegang tot het park en alle speeltoestellen en attracties. De entree is ook inclusief onbeperkt water, smaakwater, suikervrije ranja’s, koffie en thee.
Kinderen tot 90cm: gratis
Kinderen: €11,50 p.p. (online €10,50 p.p.)
Volwassenen: €9,50 p.p. (online €8,50 p.p.)
Mindervalide 65+: €8.50 (online €7,50 p.p.)

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook