Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Escape Centrum Limburg Sittard

Escape Centrum Limburg Sittard

25 februari 2016 t/m 31 december 2017

Look2Go

escape-rooms

Tot 13 jaar

Helstraat 16
Sittard, NL

0,7 km

De eerste escaperoom van Sittard. Escape Centrum Limburg is vanaf 25 februari 2016 open met Helstraat 666. Escape Centrum Limburg biedt een spannend en uitdagend reallife spel voor vriendengroepen, families, vrijgezellenfeestjes, collega’s en iedereen die houdt van bordspelletjes en/of online gamen. Je hebt maximaal 1 uur de tijd om door middel van puzzels, raadsels en goed samenwerken met je vrienden, familie of collega’s de mysteries op te lossen en te ontsnappen.

De escape room krijgt uiteindelijk 2 spannende kamers met elk een eigen verhaal. Het verhaal van de kamer ‘Haunted Office’ is nu nog geheim, maar zal na de opening van de eerste kamer geopend worden. Escape Centrum Limburg bevindt zich aan Helstraat 16 in Sittard (Sittard valt onder de gemeente Sittard-Geleen waar ook Limbricht en Geleen onder vallen). Reizen met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Sittard. Vanaf daar is het ongeveer 11 minuten (950 m.) lopen naar de escape room. Er is genoeg parkeergelegenheid in de directe omgeving van Escape Centrum Limburg. Je speelt het spel met minimaal 3 en maximaal 6 personen tegelijk. Hoe meer personen per team, hoe lager de prijs per persoon. Zo kost een tijdslot voor een team van 3 personen €27,- per persoon en voor een team van 6 personen maar €18,- per persoon! Escape Centrum Limburg is van donderdag t/m zondag geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur geopend. Op maandag, dinsdag en woensdag is de escape room gesloten.

Escape room Helstraat 666
Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 tot 6 spelers
Open sinds: oktober 2015
Minimale leeftijd: 13
Thema’s: Avontuur, Eng, Horror, Kerk
Deze eerste kamer van Escape Centrum Limburg draagt de naam ‘Helstraat 666’. Het verhaal van Helstraat 666 draait om pastoor Jean. Pastoor Jean draagt een groot geheim met zich mee. Dat geheim moeten jij en je teamleden zien te ontrafelen. Hiervoor krijgen jullie 60 minuten de tijd. Je wilt zo snel mogelijk weg uit deze duistere, onheilspellende kamer. Werk dus goed samen en los de puzzels en raadsels op om zo snel mogelijk de kamer te verlaten!

Je speelt het spel met minimaal 3 en maximaal 6 personen tegelijk. Voor grotere groepen kunnen er 2 tijdsloten achter elkaar worden ingepland. De groep wordt dan verdeeld over 2 teams die met elkaar strijden om de snelste tijd. Tijdens het wachten kan de wachtende groep een snack of drankje nuttigen aan de bar, darten of op de spelcomputer spelen. Later komen er ook Escape Booths beschikbaar: escape rooms voor 1 persoon waaruit je binnen 10 minuten moet ontsnappen. Deze kunnen tijdens het wachten worden gespeeld. De minimumleeftijd voor het spel is 13 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene. Het is mogelijk om het spel in het Engels te spelen. Het spel is helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel, mensen die slecht ter been zijn of een pacemaker hebben. Ontdek het geheim van pastoor Jean en ontsnap op tijd!

Escape room Haunted Office
Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 tot 6 spelers
Open sinds: april 2016
Minimale leeftijd: 13
Thema’s: Kantoor
In deze kamer kom je terecht in de Haunted Office. Een plaats waar je liever niet al te lang wilt blijven… Meer info over deze kamer en de openingsdatum vind je hier zodra er meer bekend is.

Je speelt het spel met minimaal 3 en maximaal 6 personen tegelijk. Spelen met een groep groter dan 6 personen? Dan worden er 2 tijdsloten achter elkaar ingepland. De groep wordt dan gesplitst in 2 teams die na elkaar in de escape room spelen. Jullie spelen dan een competitie tegen elkaar. De wachtende groep kan tijdens het wachten een drankje of een snack nuttigen maar ook spelen op de flipperkasten of in 1 van de Escape Booths. Dat zijn escape rooms voor 1 persoon waarin de speler 10 minuten krijgt om te ontsnappen. Deze Escape Booths openen later dit jaar/volgend jaar. Spelers vanaf 13 jaar zijn welkom. Zij dienen wel begeleid te worden door een volwassene. Het spel kan in het Nederlands of in het Engels gespeeld worden. De kamer is niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of die in een rolstoel zitten. Het is niet mogelijk om te spelen als je een pacemaker hebt. Vlucht zo snel mogelijk uit de Captains Cabin!

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook