Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Best Escape Maastricht

Best Escape Maastricht

1 mei 2016 t/m 31 december 2017

Look2Go

escape-rooms

Tot 16 jaar

Sint Antoniuslaan 4
6221 XK Maastricht, NL

22,2 km

Best Escape in Maastricht biedt de ultieme escaperoomervaring zeggen ze zelf. Best Escape gaat de uitdaging aan om de mooiste Escape Rooms van Nederland te maken. Elke kamer is zo ingericht dat je met behulp van puzzels, aanwijzingen en verborgen voorwerpen binnen 60 minuten moet kunnen ontsnappen.

De Escape Rooms van Best Escape in Maastricht onderscheiden zich doordat elke kamer een volledig verhaal verteld. De kamers zijn prachtig ingericht. De trucs en puzzels zijn origineel en staan in dienst van het verhaal. Er is een goede mix van hersengymnastiek en licht fysieke inspanning. Dat alles zorgt ervoor dat je wordt meegezogen in het verhaal en een escaperoom ervaring beleeft om nooit meer te vergeten!

Best Escape heeft als doel om op de locatie op de Parallelweg 8 kamers te maken

Escape room Sky Shaker
Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 tot 7 spelers
Open sinds: mei 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Aardbeving, Lift
Wow, wat was dat een prachtig uitzicht! Stonden we gewoon op het hoogste gebouw ter wereld: de “Al Baraji”! Dit uitzicht zal ik nooit vergeten. Helaas, het is weer voorbij, nu vanaf het observatie-dek met de lift terug naar beneden.

Maar wat is dat opeens! De lift schudt! Ik hoor mensen schreeuwen op de verdiepingen waar we langs zoeven. Wat is er aan de hand?!

Dan ineens stopt de lift. Hij begint heftig te shaken. Wat is hier in godsnaam aan de hand. HELP, ik wil er uit! NU!

Het lampje ‘earthquake’ brandt, help! Ik sta stil op de 183e verdieping van het hoogste gebouw ter wereld… Ik kijk naar mijn vrienden: “hoe moeten we hier uit komen?” Er vallen stukken plafond op ons. Van ver af hoor ik het luchtalarm afgaan, dit is serieus… Op deze verdieping zijn vergaderzaaltjes. Als we nu eerst maar uit de lift komen, maken we een kans. O nee, weer een schok. Snel, we hebben misschien maar één uur voordat de hele toren instort.

Beleef het zelf in de nieuwste Escape Room van Best Escape: Sky Shaker – ontsnappen kun je wel schudden!

Escape room Celblok 9: Vast onschuldig
Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 tot 8 spelers
Open sinds: november 2015
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 50%
Thema’s: Gevangenis
Onsamenhangende gedachten schieten door je hoofd: Shit, ik zit vast in een cel. Maar ik heb die wapens niet in mijn koffer gedaan, echt niet. Wat nu? Hier geldt de doodstraf. Ik heb nog een uur, dan komen ze me halen. Help! Ik ga dood. Vuurpeleton! Afschuwelijk. Néé, ik wil niet, ik ben onschuldig. Help! Kom op, raak niet in paniek. Er moet een oplossing zijn.

Bij Best Escape Maastricht zit je vast in een celblok. Celblok 9 is de eerste escaperoom van Best Escape. Je hoort vanachter de muren de anderen gevangenen je uitlachen. Vers bloed! Onschuldig veroordeeld voor bezit van verboden wapens. Hier staat de doodstraf op. Over precies één uur sta je voor het vuurpeleton…

Het enige geluk dat je hebt is dat je bent opgesloten in celblok 9: Hieruit is 20 jaar geleden de beroemde treinrover “Morgen Frijman” ontsnapt. Hoe hij dat klaar heeft gespeeld is nog altijd onbekend. Morgen Frijman is nooit meer gezien. Het verhaal gaat dat Frijman zo brutaal is geweest hints en aanwijzingen achter te laten, zodat slimme gevangenen ook kunnen ontsnappen. Dit zal wel een gerucht zijn dat moet bijdragen aan de mythevorming van Frijman. De politie heeft het cellencomplex binnenstebuiten gekeerd en geen enkele aanwijzing kunnen vinden. Hoe Frijman is ontkomen is een onopgelost raadsel. Toch neemt men voor jou geen enkel risico en is een bewaker in een kantoortje gestationeerd, zodat ontsnappen absoluut onmogelijk is. Of heeft Frijman toch aanwijzingen achtergelaten?

Beleef het zelf in de spannende en uitdagende Escape Room: Celblok 9: Vast Onschuldig.

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook