Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Escape Room Kasteel Limbricht

Escape Room Kasteel Limbricht

1 mei 2016 t/m 31 december 2017

Kasteel Limbricht

escape-rooms

Alle Leeftijden

Allee 1
6141 AV Limbricht, NL

2,9 km

Escape rooms zijn booming in Nederland en er worden steeds meer escape rooms geopend op geweldige locaties. Locaties die je niet zou verwachten en die daardoor extra spannend zijn. Een van die bijzondere plekken is de escape room van Kasteel Limbricht. Dit kasteel is te vinden in de provincie Limburg in Limbricht, vlakbij Sittard. De escape room is geen normale kamer maar een heuse kerker! Het meest bijzondere aan deze kerker is dat het lang geleden echt dienst heeft gedaan als gevangenis. Jij en je teamleden worden ook gevangen genomen maar er is één verschil: jullie komen er hopelijk wel levend uit!

Escape room Kasteel Limbricht bevindt zich aan Allee 1 in Limbricht. Reizen met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Sittard en neem daar bus 15 naar Geleen, bus 118 richting Holtum of bus 19/119 richting Grevenbicht. Stap uit bij halte Bornerweg. Vanaf daar is het ongeveer 7 minuten lopen naar het kasteel. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur. Je speelt met minimaal 4 en maximaal 6 personen tegelijk. Hoe meer personen meespelen, hoe lager de prijs per persoon. Zo kost een tijdslot voor een team van 4 personen €24,95 per persoon en voor een team van 6 personen €18,00 per persoon. Escape room Kasteel Limbricht is van maandag t/m donderdag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur en op vrijdag en in het weekend van 11:30 uur tot 20:00 uur. Ontsnap uit de kerker binnen 60 minuten!

Escape room The Dungeon
Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 tot 6 spelers
Open sinds: januari 1970
Thema’s: Kasteel, Kelder
Lang, heel lang geleden zat onder Kasteel Limbricht een ijzingwekkende gevangenis. Een kerker waar eeuwenlang gevangenen gemarteld en vastgehouden werden. Later werd de kerker verbouwd tot kelder. In Escape The Dungeon kun je ervaren hoe het was om gevangen te zitten in de kerker. Je wordt namelijk vastgeketend: aan je teamleden, een voorwerp, de muur of aan het Labyrint Dat Gek Maakt. Je hebt elkaar hard nodig in deze escape kerker. Ontrafel de puzzels en vind de aanwijzingen om de kerker binnen de tijd (en vooral levend) te verlaten!

Je speelt dit spel met minimaal 4 en maximaal 6 personen tegelijk. Grotere groepen hebben meerdere tijdsloten nodig. De escape room is absoluut niet geschikt voor kinderen vanwege het vastketenen. Zorg ervoor dat je minstens 10 minuten voor aanvang van het spel aanwezig bent bij de entree van de Pannecoecke Burcht in Kasteel Limbricht. Werk samen en denk logisch na om te ontsnappen uit deze angstaanjagende kerker!

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook