Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Escape Rooms Keymasters Geleen

Escape Rooms Keymasters Geleen

1 mei 2016 t/m 31 december 2017

Look2Go

escape-rooms

Tot 1 jaar

Rijksweg Centrum 2A
6161 EE Geleen, NL

4,8 km

De escaperooms van Keymasters worden bewoond door de familie Slots. Escaperoom nummer 20 van de provincie Limburg. Jullie gaan op bezoek in de kamer van één van de familieleden en hebben 60 minuten om uit die kamer te ontsnappen. Je zult hiervoor moeten puzzelen, samenwerken, onderzoeken en combineren. Eén ding hebben alle familieleden gemeen: ze houden niet van indringers, dus zorg dat je binnen 60 minuten buiten bent!

De escape rooms van Keymasters zijn geschikt voor jong en oud. Vanaf 10 jaar zijn kinderen onder begeleiding van tenminste 1 volwassene welkom. De kamer van Oma Jannie is de eerste kamer die open is bij Keymasters. Kamers van de overige familieleden zijn nog in ontwikkeling. Denk dan aan Oom Edmont, Oom Har, Ronald en Arnold en Baby Juul.

Er zijn (computer)spelletjes, een dartboard en een tafelvoetbalspel als je nog even moet wachten. Ook voldoende drinken en snacks zijn aanwezig. Bij Keymasters wordt één tarief gehanteerd. Je betaald € 95,00 voor het bezoeken van een escaperoom, inclusief voor iedereen een (non-alcoholisch) welkomstdrankje. Het maakt niet uit of je met 2 of 6 personen komt of op welke dag van de week.

De tijd waarop je reserveert is de tijd waarop je de kamer in gaat. Zorg dat je minimaal een kwartier van te voren aanwezig bent. Parkeren kan vlakbij! VoerQ-park Annastraat in je navigatiesysteem in. Vanaf daar is het slechts 500 meter lopen. Je parkeert hier (muv zaterdag) de eerste 2 uur gratis. Daarna betaal je € 1,30 per uur met een maximum van € 5 per dag.

Als alle kamers open zijn dan is Keymasters Geleen een van de grootste escaperooms van Nederland.

Escape room Oma Jannie
Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 tot 6 spelers
Open sinds: januari 2016
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 10%
Oma Jannie is al 71! Helaas wordt ze steeds vergeetachtiger en de laatste tijd gedraagt ze zich een beetje vreemd. Ze vergist zich in namen, is telkens spullen kwijt en in haar kamer zijn steeds meer spullen op slot. En wie is toch die Han waar ze het telkens over heeft?

Escape room Oom Edmont
Maximale tijd: 60 minuten
Thema’s: Garage
Dit is Edmont, de oudste zoon van oma Jannie. Hij heeft een kort lontje en flinke spierballen, met hem wil je zeker geen ruzie krijgen! Edmont brengt veel tijd door in zijn garage. Dat is zijn domein en hij kan er heerlijk zijn gang gaan, zonder rekening te houden met anderen. Ben jij nieuwsgierig wat Edmont in zijn mancave uitspookt? Speel dan zijn kamer! Zorg wel dat je weg bent voor hij thuiskomt!

Escape room Oom Har
Maximale tijd: 60 minuten
Thema’s: Avontuur
Elke familie heeft er 1: een avonturier! Har Slots is 42, heeft in 23 verschillende landen gewoond en spreekt 11 talen. Hij houdt van verschillende culturen en is er van overtuigd dat er nog nieuwe volkeren te ontdekken zijn. De kamer van Har staat vol souvenirs van al zijn reizen.

Escape room Ronald en Arnold
Maximale tijd: 60 minuten
Ken je Pietje Bel nog? Een ondeugend jongetje vol kattenkwaad en kwajongensstreken. Maar
weet je? Vergeleken met de tweeling Ronald en Arnold Slots is Pietje Bel een lieverdje!

Ronald en Arnold zijn 11 jaar en zijn constant op zoek naar mogelijkheden om elkaar voor gek zetten. Maar nog leuker vinden ze het om samen plannen te maken en anderen in de maling te nemen. Hun kamer staat vol spullen die ze daarbij graag gebruiken. Het lijkt er wel een dopwinkel!

Escape room Baby Juul
Maximale tijd: 60 minuten
Baby Juul is de jongste telg van de familie Slots. Schattig hè? Maar er is iets vreemds aan de hand met haar kamertje…

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook