Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Room Escape Heerlen

Room Escape Heerlen

1 mei 2016 t/m 31 december 2017

Look2Go

Escape-Rooms

Alle Leeftijden

Klompstraat 1
6411 KR Heerlen, NL

16,3 km

Rolstoel toegangelijk

Room Escape Heerlen is gelinkt aan Room Escape Maastricht. Room Escape Heerlen is gemaakt door dezelfde makers als Room Escape Maastricht. Toch onderscheidt Room Escape Heerlen zich. Deze escape room heeft namelijk 2 identieke kamers. De kamers zijn identiek omdat op die manier 2 teams tegen elkaar kunnen spelen. Volgens de makers kunnen ‘de teams tegen elkaar strijden’ door dit concept. Bij de meeste escape rooms zijn de kamers verschillend. Teams spelen ieder in een andere kamer. Hierdoor is er geen competitie mogelijk. Room Escape Heerlen is daarom erg geschikt voor wedstrijdjes voor groepen tot 10 personen. Dit concept heet ook wel ‘The Battle’ en is in erg weinig escape rooms in Nederland mogelijk. Room Escape Heerlen is te vinden aan de Klompstraat 1 in heerlen.

Reserveren van tevoren is verplicht. Wil je last minute de escape room bezoeken? Dan kun je het beste Room Escape Maastricht zelf bellen. Room Escape heeft momenteel alleen de twee identieke battle-kamers. Deze escape room is geopend van 9:00 tot 22:00 uur en 7 dagen per week. 1 spel kost € 80,00 ongeacht het aantal spelers. Heb je zin om je collega’s/vrienden/familie uit te dagen om te zien wie het snelste is? Speel dan ‘The Battle’ bij Room Escape Heerlen!


Escape room Koempelkamer
Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 tot 5 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 10 spelers
Minimale leeftijd: 12
Werken in de mijnen was lang niet voor iedereen weggelegd. Afdalen naar 400 meter diepte en met zwaar gereedschap tijgeren door de gangen terwijl de aarde boven je zucht en kreunt. Heb jij het in je om de mijnen in te gaan?

De Koempelkamer is gedupliceerd zodat je met 2 teams tegen elkaar kunt spelen. Battle tegen elkaar voor de ultieme escapist titel! De rooms zijn gebouwd met authentieke materialen beschikbaar gesteld door het Nederlands Mijnmuseum.

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook