Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Retteketet Letterpret

Retteketet Letterpret

26 september t/m 25 oktober 2017

Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen

Expositie en Museum

Alle Leeftijden

Ligne 2
6131 MT Sittard, NL

5,4 km

Rolstoel toegangelijk

Werk van letter- én tekentalenten Tom Schamp, Joke van leeuwen, Wim Hofman en Harriët van Reek
Letters heb je in alle soorten en maten. In letters herken je ook vormen en figuren. Letters doen dromen en veranderen van appels in open monden van verbazing of van slangen in zeemeerminnen. Letters eisen de hoofdrol op in deze speelse tentoonstelling in Bibliotheek Ligne waarin prentenboeken en origineel werk van letter- én tekentalenten Tom Schamp, Joke van leeuwen, Wim Hofman en Harriët van Reek centraal staan.
Retteketet Letterpret is een tentoonstelling voor kinderen vanaf 5 jaar. Niet alleen om naar te kijken. Met de LetterPretRoute (5 tot 15 jaar) puzzel je gekke woorden, zoek je naar verborgen letters, ontwerp je je eigen letterbutton en kan je naar hartenlust spelen met letters. Deze tentoonstelling komt tot stand in samenwerking met Villa Verbeelding Hasselt. De expositie is gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van de bibliotheek en vindt mede plaats in het kader van de Kinderboekenweek en de campagne Oktobermaand Kindermaand.


Bibliotheek Ligne is geopend maandag t/m woensdag en vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. Donderdag van 8.30 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur en op koopzondagen van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook