Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Kleinkunst

Kleinkunst

13 augustus t/m 14 oktober 2017

Look2Go

Event, Expositie en Wandelen

Alle Leeftijden

Betaplein
6411 KW Heerlen, NL

16,3 km

Rolstoel toegangelijk

Zondag 13 augustus opent de tweede editie van Kleinkunst aan het Betapleintje bij Lokaal 25! Myrthe Houben (27) en Judith van Kessel (30) organiseren als inwoners van Heerlen Kleinkunst, een non-profit project om de binnenstad op te vrolijken. Kunstenaars krijgen expositieruimte bij ondernemers in de etalage. Ondernemers hebben zo een nog energiekere uitstraling. En bezoekers en inwoners van de stad kunnen alle werken via een mooie kunstroute bewonderenJe kunt vanaf 14:00 uur weer volop genieten van het prachtige werk van getalenteerde deelnemers uit Heerlen en omstreken.
De heerlijke hapjes en drankjes van Lokaal 25 worden geserveerd en natuurlijk wandelen we de Kleinkustroute door de binnenstad van Heerlen. Mis het niet!

Zondag 13 augustus (14.00 uur) is de opening. Iedereen is van harte uitgenodigd bij Lokaal 25 in Heerlen. Wethouder Barry Braeken (Cultuur) en kunstenaar Lars Ickenroth trappen af. Hierna volgt een wandeling langs de kunstroute. Gedurende zes weken is de route te volgen via een kaart, verkrijgbaar bij de VVV Zuid-Limburg Winkel in Heerlen.

De deelnemende kunstenaars zijn:
Amber Delahaye;
Carole Meijers;
Fenna Vanacruz Orbons;
Kaat Dewitte;
Lars DH;
Lars Ickenroth;
Luus Schreurs;
Mike Timmerman;
Nadya Bonten-Slenders;
Nance Janssen;
Oznur Ozturk;
Sabine Op den Kamp - Schröder;
Zlatko Turbic;
Stefanie Schaut;
Vera Gulpers;
Vivian de Groot.

Zonder de geweldige bijdrage van de ondernemers in de stad zou Kleinkunst niet kunnen plaatsvinden. De locaties waar de kunstwerken worden geexposeerd zijn ondermeer Creative Corridor, Boekhandel Bij het Raethuys, Jongen Opticiens & Optometrie, Maankwartier Heerlen, Arons Muziek Heerlen, FLY Conceptstore, Ondernemershuis Heerlen en H&B Styling.

Ondersteuning van Huis voor de Kunsten Limburg, Heerlen Mijn Stad, IBA Parkstad en Arons Muziek Heerlen.

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook