Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

The Dublin Legends

The Dublin Legends

13 oktober 2017, 20:30 uur

Parkstad Limburg Theaters

Concert, Muziek en Theater

Alle Leeftijden

Burgemeester van Grunsvenplein 145
6411 AS Heerlen, NL

15,9 km

Rolstoel toegangelijk

Verrukkelijke folk-klassiekers, vertolkt door verrukkelijke rasartiesten.
Toen John Sheahan, voorman van de fameuze Dubliners, in 2012 aankondigde te stoppen met de band, leek het doek definitief te zijn gevallen voor de meest legendarische Ierse folkgroep aller tijden. Maar de andere leden dachten daar anders over en gingen verder. Als The Dublin Legends zetten zij de zegetocht van de grondleggers van de Ierse folk vol passie voort. Sommige bands zijn nu eenmaal onsterfelijk.
Drank, vrouwen en liefde
In 2016 brachten The Dublin Legends hun nieuwe cd Live in Vienna uit. Een zegen voor de immense schare fans die de Dubliners door de decennia heen met hun zinderende theatertours in ons land hebben opgebouwd. Namen verdwijnen, maar de legende blijft. Want Dublin Legends Sean Cannonn, Eamonn Campbell, Gerry O’Connor en Paul Watchorn weten hoe ze de harten van hun publiek moeten veroveren. Als iconen van het Ierse levenslied zingen ze vol overgave over drank, vrouwen, gelukkige en ongelukkige liefdes. De artiesten weten een sfeertje te creëren dat je op slag doet vergeten dat je in een theaterzaal zit. Dit is de Ierse pub op zijn best.
In een avondvullend programma brengen The Dublin Legends in PLT een mix van oud en nieuw materiaal ten gehore, zoals The wild rover, Dirty old town,, Whiskey in the jar en The Irish rover.
Let op! Dit concert is een Semi-Staconcert. Voor Staanplaatsen: kies "Plaats"
Voor Zitplaatsen: kies “Rang 1” en de best beschikbare zitplaatsen worden voor u uitgezocht

Rang 2: € 35,00
Rang 3: € 35,00
Plaats: € 28,00

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook