Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Forever Amy

Forever Amy

14 oktober 2017, 20:30 uur

Parkstad Limburg Theaters

Muziek en Theater

Alle Leeftijden

Burgemeester van Grunsvenplein 145
6411 AS Heerlen, NL

15,9 km

Rolstoel toegangelijk

Ft. Amy’s original band
Muziek / Muziektheater
Aanvang: 20:30 uur
THEATER HEERLEN - LIMBURGzaal
Rang 2: € 29,50
Rang 3: € 29,50
Plaats: € 25,50
Bestel
Een overweldigende reis door de muziek en de liveoptredens van Amy Winehouse.
Forever Amy is een memorabele show, die de extravagante artieste zo natuurgetrouw vertolkt dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat, als stralend middelpunt van haar band. Dat is de verdienste van het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. Zij wordt begeleid door Amy’s oorspronkelijke bandleden die de jazzdiva het best kenden en die met deze fantastische show haar muzikale nalatenschap levend willen houden.
Musical director en bassist Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq, gitarist Hawie Gondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist en fluitist Jim Hunt, zijn stuk voor stuk door de wol geverfde topmusici. Met Amy Winehouse bereikten zij de wereldtop van de popmuziek. Alba Plano is in deze formatie als leadzangeres helemaal in haar element. Amy Winehouse was de grote inspiratie voor haar muzikale carrière en dat blijkt uit de authentieke en respectvolle wijze waarop zij de topsongs van de jazz- en souldiva laat herleven.
Een ontroerend eerbetoon aan een geweldige vrouw
Met haar buitengewone vocale kwaliteiten is Alba de perfecte stem voor de muzikale reis door het repertoire van Amy. Maar ook de stijl en presentatie op het podium die La Winehouse haar bij haar fans zo geliefd maakten, weet zij wonderbaarlijk goed te evenaren. Amy Winehouse was een fenomeen in haar genre. Een film over haar leven won in februari nog een Oscar voor beste documentaire. De show Forever Amy doet recht aan de grote invloed die zij op de muziekwereld heeft gehad. Een ontroerend eerbetoon aan een geweldige vrouw, die haar ziel verkocht aan de muziek.

Let op! Dit concert is een Semi-Staconcert
Voor Staanplaatsen: Kies in het bestelproces voor "plaats"
Voor Zitplaatsen: Kies rang 2 of rang 3 en de best beschikbare plaatsen worden voor u uitgezocht.


Rang 2: € 29,50
Rang 3: € 29,50
Plaats: € 25,50

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook