Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Kinderfeestje in Royal ServiceBios

Kinderfeestje in Royal ServiceBios

21 november 2017 t/m 31 december 2020

Royal Service Bioscoop

Bioscoop en Feesten & Partijen

Alle Leeftijden

Peyerstraat 47
6101 GA Echt, NL

10,0 km

Rolstoel toegangelijk

Kids

Maak van je verjaardag een onvergetelijk feest!


Vier de verjaardag van uw zoon of dochter bij de Royal Servicebioscoop en maak er een onvergetelijke verjaardag van.

Kijk met zijn allen een van de nieuwste films en smul van heerlijke popcorn en ranja, verzorgd door een van onze medewerkers.

Heb je altijd al een kijkje in de keuken van een bioscoop willen nemen? Na afloop van de film krijgen jij en je vriendjes en vriendinnetjes een exclusief kijkje achter de schermen en krijgen jullie te zien hoe een bioscoopfilm op het grote scherm terecht komt.

Na de rondleiding kunnen jullie in ons café genieten van lekkere frietjes met een snack naar keuze. Er kan gekozen worden uit frikandel, kroket, kipnuggets of bitterballen en een sausje.

Prijs: De kosten van een geheel verzorgd kinderfeestje bedragen €13,00 euro (voor een 3D-film €14,50 exclusief 3D bril) per persoon.

Het is verplicht om voor een kinderfeestje te reserveren. Wil je een Superdeluxe VIP behandeling? Dan hadden we ook graag een foto (in hoge resolutie) van de jarige job, zodat we deze kunnen projecteren op het scherm voorafgaand aan de film met een persoonlijke boodschap die zelf kan worden doorgegeven aan ons Royal Team. Gelieve deze foto één week van te voren naar ons door te mailen naar het onderstaande adres. Voor deze exclusieve optie betaalt u € 5,- extra aan servicekosten.

Wat is er inbegrepen:

Film naar keuze;
Popcorn of chips & 1 glas ranja tijdens de film;
Rondleiding door personeel Royal Servicebioscoop;
Frietjes met snack naar keuze (keuze uit frikadel, kroket of kipnuggets (4st) en sausje;
Flesje drinken tijdens het eten;
Optioneel: Persoonlijke boodschap en foto van de jarige op het grote bioscoopscherm voorafgaand aan de film. Servicekosten € 5,-
Wilt u ook een onvergetelijke verjaardag voor uw zoon of dochter?
Kom dan met de jarige en al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes naar de Royal Servicebioscoop Echt.

Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen met info@royal-echt.nl Reserveren is verplicht en gaat via Royal Servicebioscoop Echt.

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook