Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Mnozil Brass - Cirque

Mnozil Brass - Cirque

8 december 2018, 20:00 uur

Parkstad Limburg Theaters

Muziek en Theater

Alle Leeftijden

Burgemeester van Grunsvenplein 145
6411 AS Heerlen, NL

16,2 km

Rolstoel toegangelijk

Kom kijken! Kom luisteren! Wees verwonderd!​
‘Cirque’, zo heet de nieuwste show van Mnozil Brass, de uit zeven koperblazers bestaande formatie waarvan de bandleden voortdurend de grenzen van hun instrumenten opzoeken. Met humor en muziek doen ze ons een paar uur het dagelijks dolgedraaide leven vergeten en brengen ze het wereldcircus terug tot de verfijnde proporties van een vlooientheater...
De leden van Mnozil Brass zijn fervente aanhangers van de theorie dat de wereld rond is. Daarnaast hebben ze in de 24 jaar dat de band bestaat nog een bijzondere ontdekking gedaan. Tijdens hun legendarische optredens in o.a. de Rocky Mountains, Shibuya en ook Ühlingen-Birkendorf, namen ze iedere keer weer spontane lachsalvo’s in het publiek waar – zelfs bij het spelen van de gevoeligste melodieën.
Deze verontrustende reactie vanuit het publiek zette de muzikanten aan het denken, maar ze slaagden er niet in om een verklaring te vinden voor de reactie van deze dwalende zielen. En dus vervolgden de Mnozil Brass onverdroten hun eigen weg, want de zeven mannen hebben tenslotte een missie die ze vastberaden aan de mensen willen uitdragen:
Kom kijken en luisteren. Mensen laaft u aan ons Elysisch spel. En warempel! De lachsalvo’s werden niet minder – sterker nog, ze werden steeds luider!!! De mensen gierden van het lachen, ze overstemden zelfs het geluid van de tuba met hun gelach. En zo kwamen de zeven vrienden geleidelijk tot het besef dat vrolijkheid de mens niet vreemd is en hij af en toe gewoon in lachen uitbarst. Dat doen ze al bijna een kwart eeuw – althans bij de optredens van Mnozil Brass.
Samengevat: De wereld is rond. De mens lacht.
Kortom: De wereld is een circus, ofwel een cirque, want dat klinkt beter


Sterrang: € 39,50
Rang 1: € 35,00
Rang 2: € 32,00
Rang 3: € 28,00
Rang 4: € 23,00

Meerdere data beschikbaar:
8 december om 20.00 (UITVERKOCHT)uur en 9 december om 15.00 uur (LOSSE PLAATSEN)

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook