Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Mechanical Ecstasy - Club Guy & Roni

Mechanical Ecstasy - Club Guy & Roni

8 december 2018, 20:30 uur

Parkstad Limburg Theaters

Dans

Alle Leeftijden

Burgemeester van Grunsvenplein 145
6411 AS Heerlen, NL

16,2 km

Rolstoel toegangelijk

Een bijzondere performance die eindigt in een groot dansfeest!
Club Guy & Roni creëert samen met Slagwerk Den Haag een nieuw en experimenteel concept waarin feest en voorstelling dwars door elkaar heen lopen: Mechanical Ecstasy. Een ode aan de rave party’s van eind jaren 80.
Eind jaren 80 veroorzaakte de opkomst van de dance een ware revolutie in de uitgaansscene. Mechanical Ecstasy grijpt terug naar die tijd, waarin internet nog niet bestond en alles met een ultieme Do It Yourself-mentaliteit werd uitgevonden. Met de Amsterdamse RoXY als theatraal middelpunt.

Het publiek in de arena
Elf dansers, een actrice en drie musici nemen in Mechanical Ecstasy de leiding. Samen met het publiek werken zij aan een bijzondere performance waarin de beats de weg wijzen. Het publiek wordt hierbij letterlijk omringd door de dansers en de spelers. Met muziek van Jan-Bas Bollen en NOISIA’s Thijs de Vlieger, live gespeeld door de mannen van Slagwerk Den Haag eindigt deze performance geheid in een groot dansfeest. Kom en ‘Join the party!’

Party starters wanted!
Club Guy & Roni zoekt 7 ‘party starters’ voor de dansvoorstelling Mechanical Ecstasy. Energieke feestgangers van tussen de 16 tot 180 die van dans, muziek en mode houden. Je bent als publiek onderdeel van de voorstelling, maar wel op een bijzondere manier. Voor jouw feestelijke enthousiasme krijg je een vrijkaart + merchandise. Stuur een korte motivatie + je leeftijd en woonplaats naar jannes@clubguyandroni.nl.

Plaats: € 25,00

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook