Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Limburgse bodemschatten

Limburgse bodemschatten

1 december 2018 t/m 31 december 2020

Museum Romeinse Katakomben

Culinair en Museum

Alle Leeftijden

Plenkertstraat 55
6301 GL Valkenburg, NL

14,5 km

Rolstoel toegangelijk

Een ondergronds culinair avontuur!

Het gangenstelsel van Museum Romeinse Katakomben met al zijn kleurrijke crypten staat synoniem voor een ondergrondse culturele rijkdom. We hebben daarom een bijzonder culinair avontuur ontwikkeld: Een ondergrondse 'walking' lunch, waarbij authentieke Limburgse bodemschatten voor inspiratie hebben gezorgd!

Rondleiding en culinaire beleving
Je combineert deze lunch -indien gewenst- met een rondleiding langs onze kleurrijke crypten en mystieke ondergrondse gangen. De rondleiding eindigt in een prachtige ruimte, waar een drie gangen lunch op je staat te wachten. Dit culinaire hoogstandje geeft jouw smaakpupillen een echte 'boost', en is daarnaast een lust voor het oog. Chef-kok Angie vertelt welke ondergrondse bodemschatten in de fantasievolle gerechten zijn verwerkt.

Voor wie?
Wil jij je laten verrassen? Organiseer je een familie- of bedrijfsuitje en wil je voor een onvergetelijke ervaring kiezen?
Dit avontuur kan geboekt worden vanaf € 25,00 p.p. Wil je meer informatie of een aanbod op maat? Stuur dan een email naar rondleidingen@katakomben.nl​

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook