Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Bezoek Thermae 2000

Bezoek Thermae 2000

1 december 2018 t/m 31 december 2020

Thermae 2000

Wellness

Alle Leeftijden

Cauberg 25-27
6301 BT Valkenburg, NL

14,9 km

Thermae 2000 is één van de grootste wellness centra in Nederland met maar liefst 60.000m2 wellness oppervlakte met thermale binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, whirlpools en kuurprogramma’s. De baden zijn gevuld met thermaal water uit eigen bron op een diepte van 381 meter in de Cauberg. De Cauberg is gelegen in Valkenburg aan de Geul en biedt een adembenemend uitzicht tijdens uw wellness bezoek. Een bezoek aan de sauna is niet alleen heel ontspannend maar ook heel goed voor u.

Wellness faciliteiten op de top van de Cauberg
Het wellnessresort biedt een tal aan faciliteiten om heerlijk te ontspannen. Met uitzicht over het Limburgse Heuvelland geniet u van thermale binnen- en buitenbaden, verschillende sauna’s en stoombaden en de uitgestrekte ligweide.

Wellness arrangement met overnachting
Thermae 2000 beschikt over een eigen aangrenzend 4-sterren hotel met 60 verschillende hotelkamers. Houd het relaxte gevoel vast en wandel direct van uw hotelkamer in badjas naar de wellnessfaciliteiten. Het is zelfs mogelijk om in badjas te gaan ontbijten en daarna meteen door te lopen naar de sauna’s en baden. Om het ook vooraf al lekker makkelijk voor u te maken, hebben we verschillende hotelarrangementen samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een standaard overnachting te kiezen en zelf items toe te voegen.

Het dragen van badkleding in de sauna
Bij Thermae 2000 zijn er op verschillende dagen andere regels omtrent het wel of niet dragen van badkleding in de baden en sauna’s. Vanuit het oorspronkelijke saunaritueel wordt in de sauna zonder badkleding gerecreëerd, in de baden in een oorspronkelijk kuuroord is badkleding juist weer verplicht.

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook