Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Beleef het hoog(s)te punten arrangement

Beleef het hoog(s)te punten arrangement

1 juli 2015 t/m 31 december 2018

Wijngoed Fromberg

Culinair en Wandelen

Alle Leeftijden

Hunstraat 42a
6367 JL Ubachsberg, NL

17,3 km

Om 11.00 uur in de ochtend wordt u In Eys Bie de tantes ontvangen met koffie en een stuk heerlijke Limburgse vlaai.
De huifkar van de Hubertushoeve, gereden door Huub of Hubert, haalt u voor de deur op.
U krijgt een rondrit van een uur door het prachtige heuvelland naar wijngoed Fromberg. Daar wordt u door de wijnboer ontvangen met een glaasje Limburgse bubbels in de gezellige taverne.
Na het eerste glaasje bubbels start U met een uitgebreide lunch met mooie produkten uit het Limburgse Land. Na de lunch gaat u in de benen: u krijgt een rondleiding over het wijndomein en u proeft nog twee lekkere wijnen van Fromberg. Middels een fotopresentatie wordt er tekst en uitleg gegeven over o.a. de geschiedenis van Wijngoed Fromberg, het ontstaan van de wijngaard, de bloei en groei van de druivenstokken, de oogst en het snoeien van de wijnranken. Deze presentatie duurt ongeveer 50 min. Aansluitend zullen we het proeflokaal verlaten en bezoeken we de ruimte waar de wijnpers, wijnvaten en de andere apparatuur staat, alwaar het vinificatieproces besproken wordt. Tot slot brengen wij dan nog een bezoek aan de wijnkelder alwaar de wijnboer de rondleiding zal beëindigen.

De buik vol en onder de indruk wandelt u bergafwaarts, door de weilanden terug naar Eys. Dan heeft u wel weer wat verdiend: u geniet van een heerlijk 3 gangen a la carte menu.
De groep mag bestaan uit minimaal 15 en maximaal 28 personen.
Dit mooie arrangement kunt u boeken van woensdag tot en met zaterdag.
De prijs voor dit arrangement gebeurd op aanvraag.

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook