Afstand: 5km 10km 20km 40km 100km

Vespalicious met Wijngoed Fromberg

Vespalicious met Wijngoed Fromberg

1 juli 2015 t/m 31 december 2020

Wijngoed Fromberg

Culinair en Overige

Alle Leeftijden

Hunstraat 42a
6367 JL Ubachsberg, NL

17,3 km

Rolstoel toegangelijk

Lekker op een Vespa’tje door de Limburgse heuvels toeren en daarna genieten van heerlijke wijn en lekkere hapjes of nog meer. La dolce Vita Limborgia!

Een arrangement waarmee u op een hele relaxte en nostalgische manier kennis maakt met de Limburgse heuvels en de bezienswaardigheden. Maar behalve dat proeft u van het mooiste dat de heuvels u te bieden hebben; de wijnen van wijngoed de Fromberg. Het arrangement begint op het wijngoed waar de scooters al voor u klaar staan. U proeft uiteraard van de wijnen, er zijn lekkere hapjes bij met een mix van Italiaanse en Limburgse ingrediënten. Eventueel kunt u het arrangement nog uitbreiden met een lunch of een buffet met streekproducten.
Er zijn diverse mooie uitgestippelde route’s gratis voor u beschikbaar. Voor vertrek krijgt u duidelijke uitleg
over het gebruik van de scooter.
Na een ritje van een uur of 3-4 komt u terug op het wijngoed

WIJNGOED FROMBERG

Bij terugkomst op het Wijngoed wordt u ontvangen door de wijboer in het gezellige proeflokaal met een glaasje limburgse “champagne”.
Tijdens deze rondleiding bezoekt u het bedrijf waar vakmensen op het gebied van wijnbouw u door middel van een fotopresentatie en een rondgang door het bedrijf u het e.e.a. vertellen over Wijngoed Fromberg.
Nadat U een glaasje limburgse “champagne” heeft ontvangen neemt U plaats en wordt er gestart met een fotopresentatie hierbij wordt tekst en uitleg
door de wijnboer zelf gegeven over o.a. de geschiedenis van Wijngoed Fromberg, het ontstaan van de wijngaard, de bloei en groei van de druivenstokken, de oogst en het snoeien van de wijnranken. Deze presentatie duurt ongeveer 50 min. Aansluitend zullen we het proeflokaal verlaten en bezoeken we (onder het genot van een tweede glaasje wijn) de ruimte waar de wijnpers, wijnvaten en de andere apparatuur staat, alwaar het vinificatieproces besproken wordt. Met een laatste glaasje wijn en lekkere hapjes garnituur wordt deze middag afgerond.

Voor of na de rondleiding kunt U tegen een meerprijs van € 14,50 p.p. gebruik maken van een uitgebreid limburgs buffet met streekprodukten.
( Kiest U voor het bovengenoemd buffet dan komt de hapjes garnituur te vervallen )
Totale kosten voor dit dag-arrangement scootertocht en Wijngoed Fromberg rondleiding incl. 1 glaasje Champagne ( excl. de lunch ) € 50,00 p.p, als 2 personen op 1 scooter plaats nemen.
Wilt U alleen op een scooter dan is de prijs € 75,00 p.p.

-Belangrijk- Borg € 150,-- per scooter, vanaf 3 scooters € 100,-- borg per scooter.
De borg dient contant betaald te worden.
Huur van de scooter is incl. WA verzekering en onbeperkte kilometers. De scooters zijn zeer eenvoudig te bedienen.

 

Deel op Twitter

Deel op Facebook